Försäljning Hus, Melipilla, Santiago, Chile, Los Canelos de Miraflores, Curacavi

Försäljning - Cod. 30247

  • Typ: Hus
  • Område: 127 m²
  • Antal rum: 3
  • Våning: 1

Detta mysiga trähus ligger i en vacker dal, bara 6 km från motorvägen, halvvägs mellan huvudstaden Santiago och badorter vid havet, långt bort från terroristattacker. Tack vare den utmärkta infrastrukturen du befinner dig i närheten, både i Santiago och i kuststaden Valparaíso eller Viña del Mar. Vid foten av en dal, är huset med 127 m² konstruerade område i ett lugnt läge på en sluttning med fantastisk utsikt i pittoreska miljö. Resten är bara avbryts av fågelkvitter, är klar och frisk luft, eftersom det från havet kommt.Das fastigheten ligger direkt i en gated community som erbjuder säkerhet, men också genom sin lantliga karaktär och de stora land massor av privatlivet i egna land erbjudanden. Anläggningen hålls medveten om original, full av inhemska skogar och en privat naturreservat på 550 hektar. Den ständigt underhållas grusväg leder från tomten 6 km (10 min.) Till motorvägen.
Huset har en enplansbyggnad yta på 127 m² plus 44 m² terrass. Det är mycket väl anges, är öppen till matsalen som är öppen för vardagsrummet i kök. Ett av sovrummen har en walk-in closet, vilket leder till badrum. Golvet är trägolv i hela utom i badrummen där kaklade. Huset är fullt möblerad med skandinaviska Holzmöbeln.Das högkvalitativa tomt är 11.100 m² stora och har utrymme för ytterligare bostadsprojekt. Den har sin egen vattenförsörjning via brunnar och egen el.
Den lilla staden Curacavi är bara 15 minuter bort och har stormarknader, bagare, slaktare, varuhus och postkontor, banker, sjukhus, läkare och Schulen.Die Avstånd till motorvägen är ca 10 minuter från den internationella flygplatsen i Santiago ca 40 minuter, för anslutning till tunnelbanan är 35 minuter, till Santiago centrum ca 45 minuter, Valparaiso / Viña del mar och havet är lätt åtkomliga i 50 minuter att nå med bil. Det finns också täta bussförbindelser i dalen, kan bilen vara på en parkeringsplats i ingången till bostadsrätt, ska placeras nära busshållplatsen.
Landet upplevt sedan förvärvet 2004 en stadig och betydande ökning i värde och är därför idealisk, också med utsikt över tåget och motorvägsprojekt som kommer att ansluta ännu snabbare och enklare under de kommande åren Curacavi och Santiago och kuststäder som en investering, liksom öka attraktionskraft Curacavi Santiago invånare som vill fly smog, buller och brottet Santiago.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB