Försäljning Åkermark, Retiro, Maule, Chile, Retiro, Maule, Chile

Försäljning - Cod. 43383

  • Typ: Åkermark
  • Område: 4920 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Nästan 5ha mark som ligger i den sjunde regionen, Region del Maule, Chile med vacker utsikt över dalen och bergen. Marken är en blandning av mjuka sluttningar och slätt terräng, den senare utgör majoriteten av marken.

Alla vägar och stigar som används som tillfart till marken är i gott skick.

Vatten tillhandahålls av brunnar i detta område, även om detta måste göras genom borrning. Det finns en granne i närheten som redan har gjort detta, borrat två brunnar och lyckats hitta vatten på relativt bra djup. Det finns en elstolpe 800m från entrén till fastigheten, du måste begära en förlängning av tjänsten från det lokala elbolaget för att kunna serva marken. Alternativt kan du skaffa solpaneler, ett alternativ som tas av många som åker för att bo på landsbygden i Chile.

Marken har tidigare använts för betesmark och djuruppfödning.

Denna mark är redan lagligt indelad i 8 tomter på 5 000 m2 vardera, varav en är något större. Om du bestämmer dig för att sälja en del av din mark är uppdelningen redan klar, vilket sparar dig mycket pappersarbete, huvudvärk och pengar. Varje tomt har sin egen handling som gör att du kan genomföra en försäljning om du så önskar.
Alla papper är i sin ordning och ingen skuld är knuten till marken.

I Chile har du rätt att bygga ditt hus på den mark du äger så länge du bygger inom bestämmelserna.

Landet ligger en halvtimme bort från en huvudstad som heter Parral, 45 minuter från Talca, regionens huvudstad. Det tar 40 min att ta sig till kusten och 1 timme till bergen.
Regionen är välbefolkad av städer och byar där du kommer att kunna hitta allt du behöver, inklusive de som redan nämnts. Santiago, landets huvudstad, ligger 4 timmar bort.

Området där marken ligger har flera naturliga turistmål runt sig på högst en halvtimmes avstånd från landet. I denna region hittar du också "La ruta del vino", en stig där du hittar många vingårdar som du kan besöka och köpa utmärkt vin från till ett mycket rimligt pris.

Vädret är kallt på vintern men sällan under 0º, på sommaren kan temperaturen nå i genomsnitt 28º. Hösten och våren brukar vara väldigt trevliga i den delen av landet.

När du väl bestämmer dig för att köpa måste allt pappersarbete göras i Chile, övervakad av en notarie som kommer att legalisera hela transaktionen och tillhandahålla en depositionstjänst. Förfarandet är relativt snabbt och enkelt.

Om du har några frågor om landet, landet, kulturen etc. Tveka inte att kontakta mig, jag guidar dig mer än gärna och svarar på dina frågor.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB