Försäljning Övrigt (Mark), Valdivia, Los Ríos, Chile, Chaihuin

Försäljning - Cod. 39503

  • Typ: Övrigt (Mark)
  • Område: 8000 m²
  • Antal rum: 0
  • Våning: 0

Vi säljer två markpartier i Chaihuin (Los Rios-regionen, Chile): en del på 0,8 hektar (motsvarande 1,976 hektar) och en annan tomt på 1,47 hektar (motsvarande 3,6309 hektar). Båda markområdena ligger i glest befolkade områden och har potential för bostadsprojekt eller liknande. Vatten och elförsörjningsnät finns några meters avstånd från landområdena.

Chaihuin är en vacker, avkopplande och unik plats med två naturreservat: Valdivian Coastal Reserve (spanska: Reserva Costera Valdiviana) och Alerce Costero National Park (spanska: Parque Nacional Alerce Costero). Båda bevarandeområdena har forntida Fitzroyas (spanska: Alerce milenarios) förutom den karakteristiska floran och faunaen i Valdivian Temperatus regnskogsregion (spanska: Selva Valdiviana).

Lägg märke till att Chaihuin har visat en snabbt växande turistbehov efter den senaste byggnaden av Costal Highway (spanska: Carretera de la Costa) och skapandet av de två naturreservaten. För närvarande erbjuder denna plats en fantastisk möjlighet för investerare som är intresserade av gastronomiska affärer, ekoturismprojekt eller similars.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB